Forumwebsite Hoezitdat.info

Denk jij wel eens na over seks? Hoe het zou zijn, hoe het voelt en of je er al aan toe bent? Of ben je meer bezig met het effect van pillen, indrinken voor je gaat stappen of het opsteken van een sigaret? Welke risico’s neem je en wat kun je doen als het uit de hand loopt?

Of misschien heb jij totaal andere vragen… Ben ik de enige met puistjes, zweetvoeten, hoofd- of buikpijn? Ben ik te dik? Te dun? Wat is normaal? Welke vervolgopleiding moet ik kiezen, blijf ik thuis wonen of ga ik op kamers? Wat komt er kijken bij het zoeken naar werk?

Op de forumwebsite Hoezitdat.info kun je over deze onderwerpen in gesprek met andere jongeren. Je kunt er je vraag stellen en de meningen en ervaringen van andere jongeren lezen.

Als je wilt, kun je ook via de website je vraag aan een professional stellen. Dat kan volledig anoniem via de chat. Een jeugdarts of jeugdverpleegkundige van JouwGGD luistert, beantwoordt vragen en helpt je om een oplossing voor eventuele problemen te bedenken.

Zoek je hulp in de buurt? Kies dan jouw gemeente en lees waar je voor informatie, hulp en advies terecht kunt.

In jouw regio

Sommige delen van deze website verschillen per regio. Selecteer de GGD bij jou in de buurt zodat wij jou lokale tips en links kunnen tonen.

Selecteer de GGD in jouw regio